Activiteiten overzicht

Advies & Reserveren

tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

Meer informatie via  info@paradijsvogels.nl en bezoek onze facebook pagina van de Paradijsvogels

- 18 maart in het kader van plant het grootste klimaatbos, Weggeefactie bij de Paradijsvogels van bomen en het planten van een giga grote klimaatbomencircel. Vanaf 13 uur. planten van de bomencircel  begint om 15 uur. Lokatie Hoeve ten Bosch Cottessen. 

-vanaf 18 maart krijgt elke klant een  boom, stek, zaad die daar een plek voor heeft.

- 17-19 en 24-26 april 2020 Bloesemtochten in samenwerking met de St. Ondernemend Bloesemlint diverse bloesemwandelingen, fietstochten en autoroutes door de mooiste stukje van  Limburg. Onze plek is ook een startpunt voor de route Cottessen - Geuldal. Tevens is het mogelijk om iets te drinken of deel te nemen aan een aktiviteit zoals boerngolf of mergelcarven. Kijk ook  voor het volledige programma en routes om te downloaden op de site van IKL

-21 mei Hemelvaartsdag schapen scheren. Tijd tussen 9.00 uur en 12.00 uur 

- 20 juni 2020 Bij de Paradijsvogels lokatie Hoeve ten Bosch in Cottessen optredens van kampvuurmuzikanten die  meedoen aan de wedstrijd de beste kampvuur muzikant. Opgeven via info@paradijsvogels.nl ook voor bezoekers of voor muzikanten bij de website www.debestekampvuurmuzikant.nl . Natuurlijk in de avonduren na 20 uur bij het kampvuur. Adres Cottessen 12  Vijlen Volg de borden Cottessen en daarna Hoeve ten Bosch. parkeren kan bij de Paradijsvogels in het weiland. Promotiefilmpje uit 2018
- beleefweek 2020 2e en 3e week septemberBij de Paradijsvogels lokatie Hoeve ten Bosch in Cottessen diverse activiteiten. Agenda volgt later o.a.  schapendrijven , mergelcarven en  pimp m'n klomp.

- beleefweekeinde 23-25  oktober diverse activiteiten bij de Paradijsvogels. programma volgt nog.

Wat nog meer....................
Natuurbrainstormen in onze  blokhut anex boomhut, spanend, grensverleggend erin klauteren, midden tussen het groen van onze hoogstamboomgaard. 
  
Groensharing: Uw activiteit op inzelokatie. hebt u een goed bij de natuur en omgeving passende activiteit, kijk eens of we er samen wat van kunnen maken ( huwelijken in het groen, op de hei dag in de boomhut ( tot 12 pers.), schilderen,  evenementen, groen dineren, ecologische landbouw of bouwen.

-_ opzetten van een netwerk voor natuureducatie, natuurwerk, ondersteuning Paradijsvogels, indecten en vlindertuinen, insectenhotels maken, nieuwe functies natuur bedenken en uitvoeren, slowdating, klimaatacties, tiny house en  communicatie enz, enz. 


Vorig jaar en eerder.....

 - mei 2019 nieuwe activiteit bubbelball en voetgolf.

- 21 juni 2019 Bij de Paradijsvogels lokatie Hoeve ten Bosch in Cottessen optredens van kampvuurmuzikanten die  meedoen aan de wedstrijd de beste kampvuur muzikant. Opgeven via info@paradijsvogels.nl ook voor bezoekers of voor muzikanten bij de website www.debestekampvuurmuzikant.nl . Natuurlijk in de avonduren na 20 uur bij het kampvuur. Adres Cottessen 12  Vijlen Volg de borden Cottessen en daarna Hoeve ten Bosch. parkeren kan bij de Paradijsvogels in het weiland.

- januari 2018 Boer zoekt vrouw op bezoek bij de Paradsijsvogels Uitzendingen 1 en 7 jan 

- maart 2018 Uitzending van flikken Maastricht opgenomen rondom en in de groepsaccommodatie van de bij de Paradijsvogels (opnames in 2017.)

2017 en 2018 winnend bij de Groene Helden Limburgprijs.
   

- 30 nov 2016. Dutch  mountain film festival DMFF
Op de alm  in de blokhut de prmaire van de film Sepp, een film  van het verhaal van 2 kinderen in Zwitserland die hun familie helpen bij het brengen en halen van de koeien naar de alm. Toegang gratis voor kinderen van de basisschool. Tevens wordt een foilm gemaakt van de zuid limburgse kinderen als ze op de Cotteser  alm in de blokhut aankomen.  Aanmelden wel noodzakelijk via contactadres www.DMFF.nl  of via info@paradijsvogels.nl

Nieuwe activiteiten bij de Paradijsvogels

Tarief

De tarieven en verdere informatie kunt u op de website van de betreffende aanbieder vinden. of u stuurt een info aanvraag naar ons: info@paradijsvogels.nl

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia