Activiteiten overzicht

Advies & Reserveren

tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

Zuid Limburgse Heuvellandgames
Bestaat uit 5-8 spannende spelonderdelen waarbij teams van 6-10 personen die het tegen elkaar opnemen. Duur ca 2 uur.
De spelonderdelen kunnen in voverleg samengesteld worden (afhankelijk van de doelgroep.) Intensief sportief gericht op teambuilding of minder intensief recreatief.
Programmaonderdelen kunnen zijn (4 touws-touwtrekken, bekertje wip, spijkerpoepen, jat de spons, boomstamrollen, paalgooien, gaffel hangen, boomzagen, kruiwagenrace, boomstamtransportparcours, eilandhoppen, bekertje wip, sponsgooien, lopende band, kruiwagenrace, ladder-ehbo. De spellen worden aangepast aan de uitdaging die voor de groep wenselijk is en ook aan de terreinomstandigheden.

Teambuildinggames
Teambuilding spellen lijken op bovenstaande maar is de samenwerking centraal binnen het team meer het uitgangspunt. Duur ca . 2 uur. Inventief sportief. Gespeeld wordt met een even aantal teams van 4-10 personen per team.
Ladder ehbo, boomstam rollen, boomstam parcours, boomstamzagen, sponsgooien, ladder redden, A lopen, eiland hoppen, bal schieten met katapult. (bouwen), bekertje wip, paalgooien, boomstamzagen, tegel verleggen, torenbouwen, puzzel oplossen, . De spellen worden aangepast aan de uitdaging die voor de groep wenselijk is. Men speelt tegen een ander team. Groepsgrootte min ca 15 personen. Per team tussen 6- 10 pers.

Fungames
Gezellige en sportieve spellenmiddag op basis van een zeskampidee op basis van plezier, snelheid en behendigheid. Duur ca 2 uur. Funspelen worden gespeeld in 2 tot 4 teams van 6-10 personen zijn zo samengesteld dat het recreatieve en plezier de boventoon voeren binnen het team . Duur ca. 2 uur. Gezellig en samendoen, ook sportief.
Verschillende spelonderdelen ca 6-7. ballonrennen, boomstam rollen, hemd verwisselen, sponsgooien, bekertje wip, paalgooien, tegel verleggen, lopende band , kruiwagen race, spijkerpoepen, torenbouwen, touwtrekken, zaklopen, ringwerpen, hoefijzergooien, grondomkeren, eilandverleggen, vliegend tapijt, koekhappen.

Powergames
Spelen waar u echt uw krachten kunt meten. De spelonderdelen speelt u in min. 2 teams van 6-10 personen. Duur van de games ca 2 uur en tussendoor is er tijd voor een biertje. Zowel gezamenlijke als individuele spelinzet vereist. Afhankelijk van de situatie en plaats is het volgende mogelijk: boomstamrollen, menhirslepen, touwtrekken, plankjesdrukken, gaffelhangen, ladderkruipen, paaltransport, bierton/zandzak estafette, bloklancering, nagelslaan, touwklimmen, paalgooien, boomzagen. Alleen echt iets voor stoere mannen en bijv een vrijgezellendag.

Braingames
Laat uw hersens kraken op verschillende puzzels en opdrachten die u groepsgewijs uitvoert. Wie vindt de snelle en slimme en uitzonderlijke oplossing van uitdagende opdrachten Niet fysiek. Gezellige en uitdagend op basis van een competitie en plezier, snelheid en behendigheid. Meer voor volwassenen. Duur ca 1,5 tot 2 uur. Braingames worden gespeeld in 3 tot 6 teams van 5-8 personen zijn zo samengesteld om bij het oplossen met het bijbehorende plezier om het andere team te slim af te zijn.

Zuid Limburgse Heuvellandgames
€ 15,- p.p.
(6-8 spelonderdelen) Groepsgrootte min. 15 pers. duur ca. 2 uur.

Fungames
€ 15,- p.p.
(6-8 spelonderdelen) Groepsgrootte min. 15 pers. duur ca. 2 uur.

Powergames
€ 15,- p.p.
(6-8 spelonderdelen) Groepsgrootte min. 15 pers. duur ca. 2 uur.

Teambuildingsgames
€ 15,- p.p.
(6-8 spelonderdelen) Groepsgrootte min. 15 pers. duur ca. 2 uur.

Braingames
€ 15,- p.p.
(6-8 spelonderdelen) Groepsgrootte min. 15 pers. duur ca. 1,5 uur.


Prijzen zijn à contant. Voor facturering achteraf brengen wij € 15,- administratiekosten in rekening.  Op al onze activiteiten zijn de volgende voorwaarden van kracht.
Tarief

Heuvellandgames en andere games

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia