Activiteiten overzicht

Advies & Reserveren

tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

Welkom bij de inspiratieboomgaard.

Wilt u even bijtanken op een van de mooiere plekken van Zuid Limburg dan kom eens een paar uurtjes naar  de Paradijsvogels in Cottessen. Heel leuk om met een groep te doen en de ervaringen uit te wisselen.
De inspiratieboomgaard heeft 40 plekken waar u een mooi gedicht, kleurrijke grap, cartoon, foto, wijsheid en inspirerende text kunt vinden.
Hebt u zelf een mooi gedicht of iets anders , dan mag u deze insturen en wellicht plaatsen we die dan. We wisselen de presentaties van tijd tot tijd en in de toekomst zullen er ook thematische "exposities" zijn
We hebben bankjes zodat u in stilte kunt genieten van de omgeving of wat ook kan een zitkussentje voor op de grond. En laat uw gedachtes over de inspirerende texten gaan. Een meditatie kan ook..

Een inspiratiedag met meerdere onderdelen is een andere uitgebreidere mogelijkheid.
U wordt begeleid door Claudia Theinert ( www.levensmozaiek.nl) voor een dagdeel of dag en maak er een hele gevarieerde inspiratie-dag of -middag van. Verrassend en sprankelend met meditatie, uitwisseling van inspiratiemomenten, gedichten en maken van elfjes enz.  Kosten € 25,- ( 1 dagdeel)  - € 40 ,- ( 2 dagdelen) bij een groep van 15 personen. Evt lunch € 12,50.

Uiteraard kunt u nog veel meer activiteiten doen of een drankje nuttigen op het landschapsterras. U bent welkom na reservering via info@paradijsvogels.nl.

Voor geinteresseerden die ook een dergelijke inspiratieboomgaard willen  starten zijn er mogelijkheden voor samenwerking. We bieden een licentieovereenkomst en een plek op de website www.inspiratieboomgaard.nl (in voorbereiding.)

Inspiratieboomgaard Cottessen.

Tarief

De kosten van een bezoek aan de inspiratieboomgaard bedragen 5,- incl. consumptie en het lenen van een zitkussentje ( Introductieprijs t/m juli 2017).

Een inspiratiedag met ondersteuning  kost € 25,- ( 1 dagdeel) en € 40 ,- ( 2 dagdelen) bij een groep van 15 personen. Evt lunch € 12,50.

De overige tarieven en verdere informatie kunt u op onze website of van de betreffende aanbieder vinden, of u stuurt een info aanvraag naar: info@paradijsvogels.nl
 
""Als we met bomen konden praten hadden we geen psychiaters meer nodig.""

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia