Activiteiten overzicht

Advies & Reserveren

tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

Samenwerking met andere personen of organisaties.
Graag willen we de erg mooie plek ( Groene Hotspot) waar Hoeve ten Bosch zich bevindt, delen met anderen en  meer bekendheid geven en de diversiteit van activiteiten en trainingen laten toenemen. We werken op dit moment samen met een cateraar a la Zuid Amerika, wandelcoaches, evenementen organisaties, organisatiebureau's voor groepsdynamica, zzp-er's  in coachingstrajecten, buitenlandse uitwisselingen ( Zweden, Engeland en Nieuw Zeeland ), schilderclubs, huifkarverhuurder,  verenigingen, een organisator van bijzondere huwelijksfeesten, natuurorganisaties enz. Ook u kunt met ons samenwerken in co-creatie als groen, duurzaam, stilte en ruimte voor uw activiteit van betekenis zijn.
In 2017 zijn we een traject gestart om speciaal  voor coaches en trainers en hun activiteiten in een groene omgeving van de Paradijsvogels in een club  samen te brengen waaruit meer kan gaan groeien, een gezamenlijke website waar u trainingen op kunt plaatsen en deelnemers werven, onderlinge kennisuitwisseling en vormen van samenwerking kunt  genereren.
We kregen voor deze samenwerking binnen dit idee ( groensharing met coaches in het groen) de Groene Helden prijs Limburg 2017.  Join deze  gepassioneerde club.
Bekijk eens onze locatiefilm uit de lucht, in de kantlijn op deze pagina(boven).
U  kunt bij interesse gerust al contact met ons opnemen via mail 
info@paradijsvogels.nl. of maak een afspraak om eens te komen kijken.

Open voor samenwerking

Tarief

De samenwerking moet gebaseerd zijn op een meerwaarde voor beide partijen. Een langduriger samenwerkingsverband heeft de voorkeur. Graag nodig ik u uit voor een orienterend gesprek. Of bel 06-46432582.

Voor bedrijven en personen die  coaching, trainingen en mensontwikkeling in het algemeen tot werkgebied hebben kunnen zich zonder kosten aansluiten bij onze club van  de Paradijsvogels coaching en trainingen in het groen.  We organiseren  minstens 1  maal per jaar een ontmoetingsdag waar u zich kunt presenteren en verder kennismaken met de deelnmers. Verder is een website in ontwikkeling waarop uw programma's en trainingen gepubliceerd kunnen worden en klanten geworven kunen worden. U kunt zich vrijvlijvend aanmelden.
info
 
Uiteraard  bespreken we graag  alle vormen van samenwerking met u  bespreken.

 

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia