Activiteiten overzicht

Advies & Reserveren

tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

Valkerij demonstratie door een valkenier met vliegdemonstratie. De roofvogels worden voor het publiek dichtbij opgesteld. Men kan van dichtbij de roofvogels aanschouwen, fotograferen, filmen en natuurlijk geven wij uitleg over de valkerij in de moderne tijd en de roofvogels. Getoond worden valken, haviken, buizerd en verschillende uilen oa. de sneeuwuil bekend van Harry Potter's films. De vogels worden gedemonstreerd in hun vlucht.

Er vinden enkele vliegdemonstraties plaats met commentaar over de valkerij, spreekwoorden en informatie over de roofvogels. Na de demonstratie is er tijd voor de bezoekers om de roofvogels van dichtbij te bekijken, fotograferen en aan de valkenier vragen te stellen. Voor de demonstratie worden de vogels bij het ‘vliegveld’ opgesteld om hen te laten wennen aan de omgeving. Gevlogen worden de valk, havik en buizerd en uil; indien mogelijk ook ook arenden en gieren. Een vliegdemonstratie duurt ongeveer ½ - ¾ uur per keer. Evt. is er 2 of 3 maal een demonstratie per middag.

Voor aanvang van de demonstratie en erna mag het publiek en de kinderen met een roofvogel op de hand, met valkeniershandschoen aan op de foto en de roofvogels van heel dichtbij bewonderenb. I.v.m de prijs alleen aan te bevelen voor grotere groepen.
Omdat hier met dieren wordt gewerkt kan het zijn dat de demonstratie aan de omstandigheden moet worden aangepast. ( weer, andere roofvogels in de lucht etc).

Andere activiteiten met dieren: Schapendrijven met bordercollies. Zie deze website bij schapendrijven.

Valkeniershow

Tarief

€ 10,- p.p.
2 uurs demonstratie met verschillende soorten vogels met deelname publiek en fotosessies. Min. groepsgrootte 40 pers. of 400,- .


Prijzen zijn à contant. Voor facturering achteraf brengen wij € 15,- administratiekosten in rekening.  Op al onze activiteiten zijn de volgende voorwaarden van kracht.

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia