Activiteiten overzicht

Advies & Reserveren

tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

De eerste Zuidlimburgse 10 holes boerengolfbaan op het mooiste plekje en het mooiste uitzicht van Limburg.... Cottessen Geuldal.

Hoe speel je Boerengolf?  Voetgolf? Bubbelvoetbal?
Op de baan spelen een even aantal groepen tegen elkaar van steeds max. 5 personen per groep. Groep 1 slaat de bal vanaf het afslag punt en vervolgens groep 2. Het team waarvan de bal dan het verst van de put verwijderd is, is vervolgens aan slag. Twee groepen lopen zo gezamenlijk de holes, gedurende de hele duur van het spel. Binnen een groep slaat men om de beurt. Een hole is gemaakt als de bal in de emmer is geslagen. Vervolgens vandaaruit  op naar de volgende hole. Op het wedstrijdformulier worden de namen van de groepsleden en het aantal slagen per hole ingevuld.  Onze boerengolfbaan bestaat uit 8 holes ( kort)-10 holes (lang) met een lengte van gemiddeld 50- 150 meter per hole. Een hole bestaat uit een afslagpunt en het eindpunt, ‘de put’, De duur van het spel is ongeveer 1,5 tot 2 uur.
Ook voetgolf  behoort tot de mogelijkheden. Typisch behorend bij bergdorp Vijlen waar  al meerdere internationale wedstrijden ( EK Bergdorpjestoernooien) gespeeld werden op het schuinste voetbalveld  van nederland. ( 10 holes). Je speelt dan zonder club

Veiligheid
Neem voldoende afstand en blijf buiten de blauweplekkenzone.
De baan is ruim genoeg dat ruim 100 spelers tegelijk kunnen spelen.De Baan
De boerengolf baan bevindt zich in een typische zuid limburgse hoogstamboomgaard, wat het geheel extra spannend maakt, de boom een onneembaar obstakel is en omdat de volgende hole soms verscholen ligt of even onzichtbaar over de heuvel heen.  Vanzelfsprekend is het rekening houden met de aanwezigheid van de schapen, wat soms een extra handicap betekend, De  10 holes hebben afstanden van 50- 120 meter.

Het weer
Bij flinke buien is het mogelijk om gebruik te maken van onze schuur, een blokhut, maar goed schoeisel evt. laarzen en een paraplu kan handig zijn. Het gras kan na regen of dauw wat nat zijn, maar niet onbegaanbaar, de afwatering in de heuvels is prima, er zijn geen modderpoelen. De begrazing wordt uitgevoerd met schapen, dus geen koeievlaaien. We hebben desgewenst regencapes.

Bubbelvoetbal
Bubbelvoetbal is de nieuwste rage en kan gespeeld worden in teams van max 5 tegen 5. Na 15 minuten wordt het soms warm in de bubbel van een diameter van 1,5 m en kan een andere stel teams gaan spelen.

 

Berg Boerengolf/ voetgolf / bubbelvoetbal

Tarief

Prijzen Berg- boerengolf en voetgolf voor groepen t/m 25 personen:
Volwassenen € 6,- en kinderen t/m 10 jr € 5,- p.p. (Geldig tot einde 2020).
Voor groepen vanaf 25 personen: volwassenen € 5,- .
De duur van het spel is ca. 2 uur.

Bubblevoetball
De kosten zijn 300,- voor 6 ballen , Elke set van 2 ballen meer kost 80,- . We hebben 10 ballen ter beschikking in twee kleuren. Bij schade  wordt  100,- in rekening gebracht (per bal). Door de bal is (over) verhitting bij bepaalde omstandigheden  mogelijk. Denk aan uw eigen veiligheid en u blijft  verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid.

Er zijn ook combinatieprogramma's mogelijk van boerengolf en andere activiteiten. Zoals schapendrijven met bordercollies, mergelcarving, huifkartocht, vlaaienbakken, pizza bakken ( als maaltijd), pimp m'n klomp, schilderen, wandelingen, kompastochten, boogschieten, funspelen, zuid-limburgse hillgames, GPS tochten (hike), teambuildingsgames, woodcarving, landschapswandelen onder leiding van gids of GPS, voetbalgolf, geuldalontdekset voor de jeugd, schilderen, barbeque, bier of wijnproeverij, ontbijt, lunch, buffet, koffie en vla etc. in de schuur , op het landschapsterras of blokhut.

De lokatie is bij vakwerk groepsaccommodatie Hoeve ten Bosch in Cottessen
Vijlen, Cottessen 12 - 13  Vijlen. Een Groene Hotspot locatie. Zie onze routebeschrijving.
 
Prijzen zijn à contant. Voor facturering achteraf brengen wij € 15,- administratiekosten in rekening.  Op al onze activiteiten zijn de volgende
voorwaarden van kracht.

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia