Buitenbezig activiteiten
Berg- Boerengolf Zuid Limburg - in Cottessen *****.
De baan
Spelregels  
Prijzen
Lokatie en Route  
Accommodaties  
Contact of Reserveren  

Onze Berg - boerengolf baan is gelegen in het mooiste stukje van Zuid Limburg in Cottessen, temidden van de heuvels van de Zuid Limburg bij de bossen van Vijlen en Drielandenpunt. De baan kijkt uit op het Geuldal en de toppen van de Hoge Venen van de Ardennen op 30 km afstand. Het is een prachtig gelegen baan in een hoogstamboomgaard. Het is ook de heuvelachtigste baan van Nederland met de grootste hoogteverschillen, dus extra variatie en uitdaging ( Bergboerengolf). Voor jong ( 4 jaar) en oud ( 99 jaar) is plezier verzekerd, je hoeft niets te kunnen, ... behalve lachen dan.

De boerengolf baan bevindt zich in een typische zuid limburgse hoogstamboomgaard, wat het geheel extra spannend maakt, de boom een onneembaar obstakel is en omdat de volgende hole soms verscholen ligt of even onzichtbaar over de heuvel heen. Schapen beweiden het terrein, waardoor het gras meestal redelijk kort is en daardoor de baan beter te bespelen. Vanzelfsprekend is het rekening houden met de aanwezigheid van de schapen, wat soms een extra handicap betekend, waardoor het spelen nog uitdagender wordt. De 10 holes hebben afstanden van 50- 120 meter.

boerengolf

 

De eerste Zuidlimburgse boerengolf lokatie op het mooiste plekje van Limburg.... Cottessen- 5 sterren landschap en groene hotspot van Nationaal landschap Zuid Limburg.

De baan vanuit de lucht en omgeving film ca 3 min. Paradijsvogels Hoeve ten Bosch vanuit de lucht. -film 3 min.

 

10 holes baan met het meest heuvelachtige en hoogstgelegen baan van Nederland......en de mooiste landschappen en vergezichten.

Boerengolf in Zuid Limburg  

 

 

Bij flinke buien is het mogelijk om gebruik te maken van onze schuur, een blokhut, maar goed schoeisel evt. laarzen en een paraplu kan handig zijn. Het gras kan na regen of dauw wat nat zijn, maar niet onbegaanbaar, de afwatering in de heuvels is prima, er zijn geen modderpoelen. De begrazing wordt uitgevoerd met schapen, dus geen koeievlaaien. We hebben desgewenst regencapes.

 

-Bergboerengolf in Cottessen film 2 min.

"Welkom bij de Paradijsvogels"

Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch.

Groepsaccommodaties en Groepsactiviteiten.

Gastheer en schatbewaarder: Paul Franssen.
E-mail:info@paradijsvogels.nl
(voorkeur)
Tel.: Mobiel 06-4643 2582 of 043 - 306 49 51
Website: www.paradijsvogels.nl
Bezoek alleen op afspraak via mail.
Reserveren of aanvraag offerte Bij voorkeur per mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer banen in Nederland zie www.boerengolfbanen.nl

Baanrecords Boerengolf Hoeve ten Bosch Cottessen.

Ranking
Datum
Naam
Aantal slagen
1      
2      
3      
4      
5      
6      
7      
8      
9      
10