Activiteiten overzicht

Advies & Reserveren

tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

Trainingen, cursussen, workshops en  kennisprogramma's kunnen in onze accommodaties worden verzorgd door uw eigen coaches,  trainers of door onze samenwerkingspartners...  (eendaags of meerdaags  met/ zonder basic overnachting).
De Paradijsvogels bieden u en andere activiteiten aanbieders of evenenementen bedrijven graag  een mooie plek aan voor uw activiteit. We werken graag met externe trainers  samen in co-creatie. We  noemen dit groen-sharing op onze uitzonderlijk mooie locatie. Paradijsvogels  Hoeve ten Bosch de plek waarvan gezegd wordt: "Waar de hemel de aarde kust, komt de mens tot rust".
Groen -sharing.  Doet u mee?   We zijn op dit moment bezig een netwerk van coaches en trainers te formeren  die zo nu en dan van onze locatie gebruik willen maken als uitvalsbasis in het groen voor hun training of coaching-programma. We proberen  de deelnemers aan dit netwerk met elkaar in verbinding te brengen en wie weet, samenwerking, een gezamenlijke agenda van trainingen op een website waar mensen op in kunnen schrijven, nieuwe producten, en  wie weet  vrienden voor het leven?.  Neem contact met ons op en join the club van de Paradijsvogels voor meer Voor meer informatie klik hier.( deelname is kostenloos)
We  kregen voor het vormen van  dit samenwerkingverband, voor coaching en training in het groen, de Groene Helden Limburgprijs  2017.
In 2018 realiseerden we een bijzondere ontmoetingsplek tussen de bomen. Mooi geisoleerd, met leem en mooi uitzicht.
an ""tussen vier muren"" naar ""tussen vier bomen "".

Schapendrijven als coachingsinstrument. Deze workshop is bedoeld om veel plezier te hebben op de eerste plaats. Daarnaast komt op een natuurlijke wijze de natuurlijke rol  die iemand in het spel neemt  bovendrijven. Het is ook vooral een teambuildingsactiviteit waarbij communicatie en samenwerking  centraal staat en ook noodzakelijk is om alle schapen dat  te laten doen om de opdrachten en oefeningen tot een goed einde te brengen. De schapen  zeggen wel waar het goed en minder goed gaat. Veel lol, spontaniteit en beleving in een groene omgeving. Iets wat mensen los maakt en het kind in zichzelf bovenhaalt. Begeleiding door 2 personen waaronder de herder. De duur  is ca 2 uur.  De kosten zijn 400,-  (tot 20 pers.) incl nabespreking  met een drankje. De herder  heeft ook zijn bordercollies Abby en Maggy bij zich, wat alleen al een beleving is als de hond  in aktie komt voor zijn baas. Absolute gehoorzaamheid in 4 talen.
Leuk voor  ons was dat een team van het programma "Boer zoekt vrouw" bij ons te gast was. Kijk op uitzending gemist "Boer zoekt vrouw"  NPO 1 van 7 jan 2018.

Workshopgeweldloze  communicatie ( giraffe en jakhals). Onbedoeld communiceren we  soms op een voor de ander intimiderende of onprettige wijze. Op een onbedoelde manier sluiten we de ander af voor onze boodschap. Via het giraffe en jakhals inzicht verkrijgt men een verhelderend inzicht  in de eigen communicatie. Spreek in termen van verlangens en wensen naar de ander, een leidraad in communicatie op geweldloze wijze. Kosten 35,--  per dagdeel  incl. koffie en thee op basis van 15 deelnemers. Duureen dagdeel. Verzorgd  door Xandra Haas  van   Xafier HRM

Teambuilding  met creatief denken en persoonlijk ondernemerschap of cursus "Ont"-wikkelen naar menskracht, groei , winst, patroondoorbrekend denken, vertrouwen of duurzaamheid. ( allemaal aparte workshops)  Kosten op aanvraag . Duur een of twee dagdelen of meerdaags. De  items lerende organisatie en  persoonlijk ondernemerschap zijn altijd min of meer geintegreerdinede andere cursussen.  Verzorgd door XafierHRM. Kosten  35,- per dagdeel. Min 15.  personen.

Workshop lichaamstaal (een dagdeel).  Lichaamstaal weerspiegelt wat er intern in jou omgaat. Leer je eigen lichaamstaal kennen en beinvloeden en ook die van anderen lezen. De training gaat in op jou lichaamstaal. Na de training ben je je bewust van  jouw lichaamstaal en kun je die waar nodig aanpassen. Je kunt je lichaamstaal aanpassen om krachtiger en zelfverzekerder over te komen en effectiever  in je communicatie te zijn. Kosten 35,-- per dagdeel op basis van 15 personen incl. koffie en thee.  Door  www.enwatnu.nl  door Carin Hoppener.

Spirituele of inspirerende  belevenissen met "levensmozaiek".
Wandelen  op een spirituele wijze. Met gedichten en meditatieve momenten onderweg  zijn.
Thema's kunnen zijn "vertrouwen", "vriendschap", "verbinding", "samenwerken", "plezier" etc..
Met de theologe  Claudia Theinert op pad. Schrijven met  uw innerlijke bron en  de natuur als inspiratie, laat alle creativiteit  opborrelen. www.levensmozaiek.nl  Kosten35,-- voor een dagdeel  incl. koffie en thee op basis van 15 personen.
Contacten lopen via de Paradijsvogels: info@paradijsvogels.nl of  06-46432582. Te combineren met een bezoekaan de inspiratieboomgaard.

Tai  Chi , Yoga, Nordic Walking, wandelingen met gidsen andere lichaamsgerichte activiteiten.
     
Weten over eten. een onderwerp dat tegenwoordig volop in degbelangstelling  staat: veel visies en opinies. Maar wat weten we allemaal over dit onderwerp? Een bijeenkomst met Tonnie van www.eet-weten.net  gaat over eten, eetgedrag, verstoord eetgedrag, visies over voedselproductie en bereiding en niet alleen over gezond zijn, gewicht, afvallen en bewegen. Kortom de etende mens van baby tot oude mens, als centrale punt in de omgeving die het eten aanbiedt.
Tonnie  is gezondheidscoach en teamcoordinator in het multidiciplinaire gezondheidscentrum deDreesch. Na de workshop is individuele begeleiding mogelijk. De kosten  van deze cursus zijn €35,--  op basis van een dagdeel incl. koffie en thee op basis van 15 deelnemers. Meer informatie en  contact via www.eet-weten.net.
 
  .  "Zet die letter op papier".  Creatief schrijven.   Schrijfcursus in verwondering.
Schrijfmiddag ( of ochtend) luchtig tot diepzinnig, van snapshot tot doorwrocht.... We vinden iets in ons zelf of delen het met.anderenomet Jos Rosenboom. (Prijs op aanvraag)

Een  van de activiteiten in de natuur is "Houthakkers in de Limburgse heuvels".
Het houthakkersprogramma daagt een groep fysiek uit voor een mooiere natuur. Afhankelijk van de wensen, groepsgrootte en het jaargetijdet wordt na een korte instructie  begonnen met het werk. Het kan gaan om om het snoeien van Limburgse bossen, knotbomen, boomgaarden, of holle wegen. 's Zomers kan er met de zeis worden gewerkt en in het vroege voorjaar werken we in poelen. we gebruiken het werk in het landschap als activiteit om het  team een relevante prestatie te laten behalen   Vitamine groen.  Mensen in aktie laten reflecteren kan  ook. Begeleiding  Jan Kleuskens of  anderen. Groepsgrootte  tot 30 personen. Kosten ca. 28,- pp  met lunch.

Workshop schapendrijven als trainingsinstrument voor communicatie en samenwerking.  Inspireren en enthousismeren ( hart), overtuigen ( hoofd) van de effectiefste  aanpak. Schapen zijn eigenzinnig en onvoorspelbaar dus ook creatief en inventief zijn. Vooruit kijken en genieten van   de samenwerking. Deze workshop  kan aansluiten op  vele thema's die  in uw samenwerkingsverband of bedrijf  kunnen spelen, die u ook met ons kunt  aangeven waardoor we de voor u juiste insteek kunnen nemen . Duidelijk worden ook natuurlijke rollen van personen gespiegeld Incl. 2 personen begeleiding en  nabespreking bij een kopje koffie en vlaai. Kosten vanaf 400,-voor groepen  tot 20  personen. Duur ca2.uur.
Om  nog meer effect te genereren kan ook een inerne of  externe  trainer een toegevoegde rol spelen  ( Xafier). In dat geval kan nog meer maatwerk geleverd worden evt.  met een voor en natraject. En natuurlijk ook veel plezierbijndeze activiteit.worden.

Lachworkshop  van Peter van Helvert de humortrainer. Duur 60 - 90 min  Kosten 25,-0 pp. Minimale kosten 300,---  Deze workshop haalt mensen uit hun confortzone en  stimuleert contact met anderen.door  beweging.  Vooral een doe activiteit..


Aanbevolen   coaches, trainers  en begeleiders door deParadijsvogels.

Xandra Haas.  ((XafierHRM)
Wandelcoaching, persoonlijk ondernemerschap, feminine  leadership,  ontwikkelingsgerichte ondersteuning, employability, innoveren in organisaties. Een verfrissen aanpak.dwww.xafier.nll  , mail: info@xafier.nl  tel: 06-27047916 Zie workshop ( 2x) hierboven.

Tonnie Kleijnen voedselcoach  www.eet-weten.net  Weten overeten. Zie workshop  hierboven.

Susanne Odekerken Elusion EFT coaching.

Jean Notermans,  workshop ""de Kracht van het zingen""  Ontwikkel en durf je te uiten je door middel van muziek en zang. Meer.

Cooperatie Horizontaal, diverse trainingen en coaches.  ( Lionne Brasse,  Mariska Porgye: www.marlima.nl en anderen).

Cari  Hoppener  HRM, cursus  lichaamstaal, communicatie  coaching.   www.enwatnu.nl Zie workshop hierboven en andere workshops.

Met Claudia Theinert op pad voor een inspiratiedag. Claudia is theologe. Bezoek aan de inspiratieboomgaard.  Schrijven met  uw innerlijke bron en  de natuur als inspiratie, laat alle creativiteit  opborrelen.www.levensmozaiek.nl.

Competenza doorJack Verreusel
Trainingeno op   gebied van leiding geven, samenwerken, teambuilding en communicatie. Coaching,  trainingenkadvies. Persoonlijk  e  voor  bedrijven  T   06-1464431   Web :www.competenza.nlEmaili:Jack@competenza.nln

Peter van  Helvert  Lachworkshops op locatie. www.humortrainer.nl Peter is ook cliniclown en  kan een rol spelen om feestjes op teluisteren.

Christianne  Veldkamp van VivaVeda (Coaching en Counseling) Talentenpreuvenement.
Tijdens eenworkshop "Jij en  je"talenten""  ontdek je niet alleen je talenten, maar gebeurt er veelmeer.eJe  krijgt een impressie wat je talenten voor je kunnen betekenen. Hoe kun je talenten activeren en ontwikkelen? Hoe kunnen ze je van dienst zijn bij het maken van keuzes ( school en beroep). hoe breng je meer balans in je leven en hoe maak je je dromen waar. Heel mooi om deze ontdekkingsreis naar je talenten tedoen en jee te realiserenn welket innerlijke rijkdom je bezi   www.vivaveda.nl06-42203717.

Jacqueline Dieteren
Spiritueel   Centrum Yuna begeleidt diverse worshopsop onzee  lokatie. Kijkvoornhaar programma en activiteiten www.spiritueelcentrumyuna.nl

Jann Kleuskens  Natuurcoaching en adventure education.
Begeleider van teamervaringen in de natuur. Natuuronderhoud  als uitdaging. Vitamine  groen,  mensen in actie reflecteren of als fysieke uitdaging. j.kluskens@ikl-limburg.nl

Energiemanagement  op  maat.
Mariska van  der Werf, schrijfster van het boek Geluk is een keuze, verzorgt deWorkshoptEnergiemanagement  opmaat.
Inspirerend,,  energiegevend; een belevenis die je pakt. Duur: minimaal 1 dagdeel. Begeleider: Mariska van der Werf. Website: www.gelukiseenkeuze.nl Mail: mariska@gelukiseenkeuze.nl ( Niet meer werkzaam in ZuidLimburg)
 
Francine  Derks Axia Training en coaching.
Training  – coaching mediation en teambuilding, workshop creatiefdenken.
Bovenstehof. 26. 61322 SL Sittard. Website www.axia-trainingen.nl.  046-452908206-51991780 info@axia-trainingen.n

Spiritueel  of inspirerende  belevenissen met "levensmozaiek".
Wandelen  op een spirituele wijze. Met gedichten en meditatieve momenten onderweg  zijn. Of met thema's zoals Vertrouwen, vriendschap enz.
Of met de theologe  Claudia Theinert op pad. Schrijven met  uw innerlijke bron en  de natuur als inspiratie, laat alle creativiteit  opborrelen. www.levensmozaiek.nl
Contacten lopen via de Paradijsvogels: info@paradijsvogels.nl of  06-46432582. Te combineren met een bezoek aan deinspiratieboomgaard.

Taii Chi , Yoga, Nordic Walking, wandelingen met gids en andere lichaamsgerichte activiteiten.
 Contacten lopen via deParadijsvogels.info@paradijsvogels.nln06-46432582.
 
Wielercentrum Zuid  Nederland.
Opleidingen,  workshops en trainingen voor wielersporters. Hoeve ten Bosch voor een meerdaags fietsevenement met uw vereniging ondersteund met de kennis van professionals.
Ad  Wijnands ex wielrenner.
Sport  Technisch District Coordinator KNWU – Limburg Wielrentrainer.
E-mailr:ad.wijnands@wielercentrum-zuidnederland.nl.
Ruud Motke.
Facilitair-managerWieler-CentrumZuid-Nederland. :E-Mail:info@vefato.nl
 
Cooperatie Horizontaal
De leden van cooperatie horizontaal verzorgen  een aantal  trainingen bij de Paradijsvogels.  Voor hun aanbod zie de website Cooperatie Horizontaal.

Drs. Anna Brink docente open universiteit van Maastricht.
Trainingen communicatie, conflicthantering, RET (Rationele Emotieve Training) technieken.Tel. 043- 325989

Amaseu.
Organisatiebureauu voor bijzondere trainingen en proces-stimulering.
Overtoom  373 i
1054 JN Amsterdam.
010-206383123  ( EmilyScott-Wilsongwww.amaseu.com)


Teambuilding Paradijsvogels.
Voor de fun en als teambuildingsactiviteit, ( o.a. teambuilding met creatief denken en persoonlijk ondernemerschap,
schapendrijven,,  teambuilding, woodcarving, maatschappelijk en outdoor-activiteiten, brainstormlokatie, grondkuiloven, bouwen  met leem , vuurzuil,   schattentocht met GPS, bergboerengolf etc. een leuke en inspirerende dag op een erg mooie plek in de natuur in  het mooiste stukje van Limburg "Cottessen bij Vijlen".www.paradijsvogels.nl voor diverse mogelijkheden, teambuilding, sport, spel, avontuur en gezellig buiten etc.

Schilderen van landschap, natuur, vrije impressies of leuke objecten. Alle materialen aanwezig en evt. deskundige begeleiding mogelijk.

Heuvellandgames en Outdoor Teambuilding. Lokatie Vijlense bossen of eigen terreinbijnhet Buiten  van Hoeve tenBosch i  Cottessen. Outdooractiviteiten: boogschieten, funspelen, Zuid-Limburg hillgames, mega touwtrekken, paalduwen, paalgooien, A-lopen,rmenhir  trekken  GPStochten,,droppingen,  powergames  oriëntatietochten, (geologie-fossielentocht, schattentocht, lantaarntocht,  hike-bostocht. Outdoor teambuildingsprogramma's op maat.

In overleg begeleiding bij natuurprojekten in samenwerking met natuur en milieu educatiefcentrum Maastricht. (CNME).  Excursies voor kinderen in de natuur vlakbij de accommodatie (schoolgroepen). Waterprojekt, schapendrijven, geuldalontdekset, GPS tochten, (natuur) gidswandelingen, veldwerk , natuuronderhoud etc.. Invulling inoverleg.

Contact:
Paull FranssenCottessenn  12 -t13 of Hopschet  6, 6292 NE:Vijlen.
Tel:06-46432582.
Email::  info@paradijsvogels.nl

Paradijsvogels ...vakantie in vakwerk voor levensgenieter op  een plek waar..... de hemel deaarde raakt......s

 

.

Groen-sharing, trainingen en coaching.

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia